Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit tradiční guláš | recept

31. Březen 2015

To nejlepší z české kuchyně? Pro řadu domácností tradiční český guláš z tradičních ingrediencí, jako je česnek, cibule, rajčatový protlak, sladká paprika, kmín a majoránka. Dobrý guláš se dělá nejlépe z hovězí kližky. Tak se pusťme do vaření.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy
Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy | recept jak využít jablka. Vrcholí sklizeň jablek a tak se častěji než jindy v kuchyni zpracovávají plody, které ne…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.