Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct tradiční linecké cukroví | recept

Jak upéct tradiční linecké cukroví | recept

Linecké cukroví | recept. Cukroví z lineckého těsta rozhodně nesmí chybět na žádné vánoční tabuli. Křehké máslové těsto, kvalitní marmeláda a tenká krusta z moučkového cukru na povrchu – to všechno dohromady dává jedinečný chuťový zážitek. Přináším vám můj recept, jak upéct tradiční linecké cukroví, se kterým si hezky dokreslíte vánoční atmosféru.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Tereza (neověřeno) | Čt, 11/06/2014 - 12:41

mám stejný recept, jen přidávám ještě trochu citrónové šťávy, a cukroví je skutečně vynikající, musím dělat z dvojité dávky. Nejlepší je po rozležení (cca 14 dní), vyvaluju mezi potravinářskou fólií, abych nemusela podsypávat moukou, tím se těsto zbytečně kazí.

janatka (neověřeno) | Pá, 11/07/2014 - 07:18

Linecké to je klasika a ta nesmí na našem stole chybět,bez tohoto cukroví by to nebylo ono.Máme moc rádi.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.