Jak upéct zdravý rebarborový koláč | recept
Jak upéct zdravý rebarborový koláč | recept. Rebarbora je velmi zdravá zelenina, která se může sklízet pravidelně každé 2 týdny až do konce června, poté v ní již příliš stoupá obsah kyseliny šťavelové. Rebarboru tedy využijete zejména na jaře. Vyzkoušejte zdravý rebarborový koláč s ricottou podle našeho receptu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct klasiku v podobě máslového koláče s makově-tvarohovou nádivkou a krupicovou žmolenkou
Ovocem, mákem či tvarohem doplněné máslové koláče, k tomu ještě ozdobené hrudkovitou žmolenkou jsou klasikou, která nezklame. Bezpochyby proto ne…
Jak na podzimní trnkový džem – chuť babiččiny zahrady
Trnky jsou malé tmavé peckoviny, které dozrávají právě na podzim a skvěle se hodí do sladkých i slaných pokrmů. Obsahují vitaminy, antioxidanty a jsou…
Jak na svatováclavskou houbovou polévku se smetanou a bramborem
Tradiční podzimní polévka plná lesních chutí
Svatý Václav a podzimní čas k sobě patří nejen díky dožínkám a slavnostem, ale také kvůli bohaté lesní úr…
Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami
Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
Jak na reishi: Kde houbu najít v české přírodě, jak ji zpracovat a užívat
V přírodě kolem nás rostou poklady, které dříve sbírali mniši, bylinkáři a léčitelé – jedním z nich je i houba reishi, latinsky Ganoderma lucidum, čes…