Jak uvařit zdravou kedlubnou polévku, která chutná i maso milujícím mužům
Máte pocit, že uvařit něco vašemu manželovi, partnerovi či synovi, co mu bude chutnat a přitom v tom nebude maso, je nemožné? Pak vyzkoušejte tuhle jednoduchou, zdravou a velmi chutnou kedlubnovou polévku. Jak se říká, polévka je grunt a konzumovat bychom ji měli denně, aby nás zahřála, když je zima a abychom nesnědli tolik hlavního jídla a nebyli jsme obézní. K přípravě můžete použít jak kupovanou, tak vlastnoručně vypěstovanou zeleninu. Kedlubny jsou lehkým typem potravy a pokrmy z nich jsou vážně skvělé.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na svatováclavskou houbovou polévku se smetanou a bramborem
Tradiční podzimní polévka plná lesních chutí
Svatý Václav a podzimní čas k sobě patří nejen díky dožínkám a slavnostem, ale také kvůli bohaté lesní úr…
Jak připravit žampionový salát se zeleninou dle známé ČSN
Vaření a pečení dle České státní normy bylo zrušeno po roce 1989 a postupně bylo nahrazeno modernějšími pravidly a novými postupy. Dnes už nejsou přes…
Jak na 4 výborné rajčatové saláty s dýňovými semínky, sýrem a dalšími surovinami
Rajčata jsou ideálním základem pro letní saláty – jsou šťavnatá, osvěžující a plná chuti. V kombinaci s dýňovými semínky, sýrem, paprikou nebo bylinka…
Jak na osvěžující zeleninové saláty? Zdraví, chuť a jednoduchost v jednom
Léto je ideálním obdobím pro lehkou a zdravou stravu. V horkých dnech často nemáme chuť na těžká jídla, a právě tehdy přichází čas na zeleninové salát…
Jak na letní vzpruhu? Mrkvovo-kokosová polévka překvapí svou chutí
Tato mrkvovo-kokosová polévka je jeden z mých nejoblíbenějších receptů na léto. Když jsem ji poprvé připravovala, měla jsem obavy, že bude chutnat tak…





