Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit zdravou kedlubnou polévku, která chutná i maso milujícím mužům

Máte pocit, že uvařit něco vašemu manželovi, partnerovi či synovi, co mu bude chutnat a přitom v tom nebude maso, je nemožné? Pak vyzkoušejte tuhle jednoduchou, zdravou a velmi chutnou kedlubnovou polévku. Jak se říká, polévka je grunt a konzumovat bychom ji měli denně, aby nás zahřála, když je zima a abychom nesnědli tolik hlavního jídla a nebyli jsme obézní. K přípravě můžete použít jak kupovanou, tak vlastnoručně vypěstovanou zeleninu. Kedlubny jsou lehkým typem potravy a pokrmy z nich jsou vážně skvělé.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

čočková polévka
Jak uvařit čočkovou polévku – recept
Čočková polévka patří ke zdravým polévkám, které nám poskytnou vlákninu, bílkoviny, díky slupkám z čočky přispěje k očistě střev, dokonale z…
rajská polévka
Jak uvařit rajskou polévku – recept
Máte menší děti a nevíte, jakou polévku jim uvařit, aby jim chutnala a měly ji rády? Nevíte, z čeho uvařit, abyste nepotřebovali příliš mnoho sur…
vyvar
Jak uvařit silný drůbeží vývar
V zimě, v době nemocí, ale i kdykoli jindy v roce, si můžete dopřát drůbeží vývar, který je jednoduchý na přípravu, stačí poměrně malé…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.