Přejít k hlavnímu obsahu

Jak v kuchyni zpracovat plátky růží | recepty

Jak v kuchyni zpracovat plátky růží | recepty

Jak zpracovat plátky růží. Co to pili naši předkové, když byli pohoštěni rosolkou? Když růže příjemně voní, měly by i dobrou chuť? Aroma některých růží vyvolá představu kosmetických přípravků. Když ale růže voní po medu, hřebíčku nebo tak trochu po citronu, až se kolikrát seběhnou sliny. Stálo by za pokus něco z nich připravit? Používat růžové plátky v kuchyni není žádná výstřednost, a ani nic nového pod sluncem. Připravit růžový sirup, želé a džem z růží nebo onu „záhadnou“ rosolku je velice snadné. Nabízíme recepty na produkty z růží a jednoduché návody, jak zpracovat růžové okvětní lístky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.