Jak vařit v páře? Zkuste opomíjený způsob přípravy pro podporu zdraví
Existuje mnoho způsobů, jak upravovat naše jídla, některá zdravější než jiná. Jedním z často opomíjených způsobů úpravy jídel je vaření v páře a to hned z několika důvodů. Mnoho lidí se obává, že jídla připravená v páře nejsou chutná, jiní naopak neví, jak na takovou přípravu vyzrát. Vaření v páře se může zdát na první pohled komplikované, ve skutečnosti je však velmi jednoduché.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vařit zeleninu v páře | recept
Jak vařit zeleninu v páře | recept. Zmražená nebo konzervovaná zelenina ztrácí vitamíny a výživovou hodnotu. Zkuste si doma otestovat váš parní hrnec,…
Pomazánka z hřibů – recept a tipy na přípravu
Hřiby patří mezi nejoblíbenější houby v české kuchyni. Jejich výrazná chuť a masitá textura se skvěle hodí nejen do omáček nebo polévek, ale také do p…
Jak využít semínka z dýně: praktické tipy i zdravé inspirace
Dýňová semínka jsou malým pokladem, který by byla škoda vyhazovat. Často končí v odpadu při přípravě dýňových pokrmů, ale přitom jsou nejen chutná, al…
Jak připravit meruňkový likér a meruňkový sirup?
Meruňky právě teď dozrávají a mnozí z nás už začali s jejich zpracováváním. Jsou skvělé na džemy, marmelády, na kompot, také je můžete použí…
3 chutné recepty s angreštem: Sladkokyselá inspirace pro letní dny
Angrešt je často opomíjené ovoce, které má ale v kuchyni překvapivě široké využití. Jeho osvěžující sladkokyselá chuť se skvěle hodí nejen do dezertů,…