Jak vařit v páře? Zkuste opomíjený způsob přípravy pro podporu zdraví
Existuje mnoho způsobů, jak upravovat naše jídla, některá zdravější než jiná. Jedním z často opomíjených způsobů úpravy jídel je vaření v páře a to hned z několika důvodů. Mnoho lidí se obává, že jídla připravená v páře nejsou chutná, jiní naopak neví, jak na takovou přípravu vyzrát. Vaření v páře se může zdát na první pohled komplikované, ve skutečnosti je však velmi jednoduché.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vařit zeleninu v páře | recept
Jak vařit zeleninu v páře | recept. Zmražená nebo konzervovaná zelenina ztrácí vitamíny a výživovou hodnotu. Zkuste si doma otestovat váš parní hrnec,…
Jak využít staré kompoty?
Mnozí z nás mají ve spíži zásoby domácích kompotů, na které se léta jen práší. Možná už nemají ideální barvu, etiketa je nečitelná a přímá spotřeba už…
Jak připravit jablečnou marmeládu se šípky
Jablka a šípky – dvě tradiční české plodiny, které dozrávají ve stejnou dobu a dokonale se doplňují. Zatímco jablka dodají marmeládě sladkost a jemnos…
Jak uvařit dýňovou marmeládu s pomerančem, podzimní radost do skleničky?
Dýně není jen na polévku nebo pečení – skvěle se hodí i na sladké zavařování. Pokud hledáte originální domácí marmeládu, která překvapí chutí i barvou…
Jak připravit houbové ragú? Můžete jej i zavařit na zimu
Když se podzim přihlásí v plné síle, lesy voní jehličím, vlhkostí a hlavně houbami. Není nad to přijít z procházky s košíkem plným čerstvých hříbků, l…





