Jak využít výtečné kynuté těsto na štrúdl? Přináší nekonečné možnosti
Kynuté těsto patří mezi nejvoňavější poklady domácí kuchyně. Je vláčné, nadýchané a přitom pevné natolik, že unese i bohatou náplň. Tradičně se z něj připravuje štrúdl, ale jeho využití sahá mnohem dál – od koláčů po slané pečivo. Stačí pár ingrediencí, trochu trpělivosti a kuchyní se rozline vůně, kterou žádný kupovaný dezert nenahradí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na kynuté pirohy s jablečnou náplní | recept
Jak na kynuté pirohy s jablečnou náplní | recept. Pirohy jsou nadýchaným pečivem s různými náplněmi. My vám dnes ukážeme, jak upéct kynuté pirohy…
Jak upéct oříškové pletýnky z kynutého těsta | recept
Oříškové pletýnky z kynutého těsta | recept. Pečivo z kynutého těsta bývá prubířským kamenem nejedné hospodyňky. Maminky a babičky ho většinou zvládal…
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept. Meruňky sice nepatří ke klasické buchtové náplni, přesto však (zejména nevíme-li, co si množstvím meruněk počít)…
Jak upéct chutný a vláčný kynutý makovník – recept
Makovník mají většinou rádi dospělí i děti. Mák patří ke zdravým surovinám a měli bychom ho do jídelníčku alespoň tu a tam zařadit. Máte-li rádi bucht…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…





