Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít výtečné kynuté těsto na štrúdl? Přináší nekonečné možnosti

Kynuté těsto patří mezi nejvoňavější poklady domácí kuchyně. Je vláčné, nadýchané a přitom pevné natolik, že unese i bohatou náplň. Tradičně se z něj připravuje štrúdl, ale jeho využití sahá mnohem dál – od koláčů po slané pečivo. Stačí pár ingrediencí, trochu trpělivosti a kuchyní se rozline vůně, kterou žádný kupovaný dezert nenahradí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct meruňkovou buchtu | recept
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept. Meruňky sice nepatří ke klasické buchtové náplni, přesto však (zejména nevíme-li, co si množstvím meruněk počít)…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.