Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zpracovat brusinky | recepty

Jak zpracovat brusinky | recepty

Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusinky obsahují hodně tříslovin, a proto se musí přidávat poměrně mnoho cukru, aby výrobky z nich měly dobrou chuť. Obsahují také kyselinu benzoovou, která působí jako konzervant (odpadá zavařování) a dostatek pektinu, nemusíte přidávat další. Džemy a kompoty z brusinek mají mnohostranné využití v kuchyni.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.