Řeznické nástroje – bez kterého vybavení se dnes řezník neobejde?
Dnešní řeznictví jsou trochu jinačí než řeznictví dob minulých. Nerezová ocel, profesionální přístroje (ať již manuální či elektrické) a velký důraz na hygienu – to je společný jmenovatel všech, nebo alespoň většiny z nich.
Znáte řeznické potřeby, které proměňují neforemné kusy masa promění třeba v libovou panenku nebo lahodnou klobásu? Pojďme si představit některé z nich.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit neodolatelné pečené cibulové kroužky?
Jen málokdo nezná smažené cibulové kroužky. Možná si je objednáváte v restauraci, možná si je dokonce připravujte sami doma. V každém případ…
Jaké pomůcky sloužící ke stolování mohou být plné špíny a bakterií?
Většina z nás se pečlivě stará o svou kuchyni i jídelnu, abychom vařili, pekli a pak jedli v čistotě. Jenomže bakterie se velmi často skrýva…
Jak na pestré svačiny pro děti? Zdravě, chutně a bez stresu
S návratem školních povinností od září se vrací i každodenní otázka rodičů: „Co dát dítěti ke svačině?“. Ideální školní svačina by měla být nutričně v…
Jak na manuální přípravu kávy aneb staňte se svým vlastním baristou
Káva je mocný rituál, voňavá alchymie, která dokáže zpříjemnit ráno, nastartovat den nebo pozvat k posezení s přáteli. Aby byl šálek kávy skutečně lah…
Jak správně zavařovat, aby se zavařenina nezkazila a víčko drželo
Zavařování je osvědčený způsob, jak uchovat letní úrodu ovoce i zeleniny na chladnější měsíce. Aby se ale zavařenina nezkazila a víčko drželo, je důle…