Řeznické nástroje – bez kterého vybavení se dnes řezník neobejde?
Dnešní řeznictví jsou trochu jinačí než řeznictví dob minulých. Nerezová ocel, profesionální přístroje (ať již manuální či elektrické) a velký důraz na hygienu – to je společný jmenovatel všech, nebo alespoň většiny z nich.
Znáte řeznické potřeby, které proměňují neforemné kusy masa promění třeba v libovou panenku nebo lahodnou klobásu? Pojďme si představit některé z nich.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na domácí sezamové bonbony: sladká energie z medu a semínek
Sezamové bonbony patří mezi nejoblíbenější přírodní sladkosti. Kombinace praženého sezamu a medu vytváří lahodnou chuť, která připomíná karamel, ale z…
Jak správně uchovat vánoční cukroví, aby vydrželo až do Tří králů
Vánoční cukroví je jedním z největších symbolů svátků a většina domácností ho peče s předstihem. Pokud ale chcete, aby vydrželo čerstvé, voňavé a bezp…
Jak připravit dokonalou polevu na zdobení perníčků
Zdobení perníků je tradice, která dokáže přenést vánoční atmosféru do každé kuchyně. Aby ale výsledné vzory byly jemné, lesklé a držely tvar, je potře…
Jak připravit hrušky ve slanině: jednoduchá, ale působivá pochoutka
Hrušky a slanina mohou na první pohled působit jako neobvyklá kombinace, ale ve skutečnosti jde o jedno z nejharmoničtějších spojení sladké a slané ch…
Jak využít jelitový prejt: tradiční surovina s překvapivě širokým využitím
Jelitový prejt patří k tradičním surovinám české kuchyně, která si stále drží své místo nejen na zabijačkách, ale i v běžném vaření. Koupit a připravi…





