Přejít k hlavnímu obsahu

Jak grilovat zeleninu | recept

30. Květen 2012

Jak grilovat zeleninu? Grilovaná zelenina jako zdařilá delikatesa. Dopřejte si variaci úžasných chutí šťavnaté grilované zeleniny díky těmto radám od odborníka. Budeme grilovat rajčata, papriky, česnek, cibuli i cuketu. Rajčata ani papriku nekrájíme, přišli bychom o šťávu. Nakrájíme jen cuketu, česnek a cibuli překrojíme napůl. A jeden tip: cibuli pokládáme na gril neoloupanou. Zeleninu na grilování nesolíme a ani nepepříme. Rošt grilu na dřevěné uhlí potřeme vepřovou kůží nebo kůží ze slaniny. A můžeme zeleninu začít grilovat.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vybrat gril | rady
Jak vybrat gril | rady. Jak vybrat gril? Uvažujete nad koupí grilu, ale nevíte si rady, který si v takové nabídce grilů vybrat? Pak vám možná pomůžou…
Jak grilovat na plynovém grilu | rady
Jak grilovat na plynovém grilu | rady. Zkušenosti ukazují, že na plynovém grilu se griluje nejsnáze. A to zejména proto, že můžete snadno ovládat výko…