Jak na pomalu pečenou vepřovou plec na černém pivu – ideální prosincové jídlo
Prosinec je čas, kdy se tělo i duše touží zahřát. Venku bývá mrazivo, dny krátké a večery dlouhé – ideální chvíle na vydatné jídlo, které provoní celý dům a potěší rodinu. Kolem 10. prosince, kdy už pomalu finišují vánoční přípravy a venku to voní svařákem, se skvěle hodí pomalu pečená vepřová plec na černém pivu. Toto jídlo je syté, voňavé a krásně propojuje chuť masa, cibule, česneku a sladko-hořkého piva.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit vepřové na žampionech s cibulí?
Vepřová krkovice, ale i jiné vepřové maso, nabízí obrovské možnosti tepelné úpravy tak, aby nám jídlo skutečně chutnalo. Důležité jsou ale nejen hlavn…
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept. Zažili jste někdy pravou vesnickou zabijačku? Dnes už nejsou tak obvyklé jako byly dříve, kdy v každém poř…
Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Vepřo knedlo zelo | recept. Vepřo knedlo zelo je klasika, toto jídlo si každý jednou za čas dá, i když zastánci zdravé výživy to neschvalují. Je to po…
Jak udělat vepřovou pečeni na smetaně | recept
Recept na vepřovou pečeni na smetaně. Vepřová pečeně na smetaně je slavnostnější jídlo, které bude chutnat hlavně milovníkům kořenitých smetanových om…
Jak udělat vepřovou roládu s bylinkovou náplní | recept
Jak udělat vepřovou roládu s bylinkovou náplní | recept. Mám pro vás tip pro vhodné jídlo pro nedělní oběd. Náplně v roládě zlepší nejen vzhled pokrmu…





