Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pomalu pečenou vepřovou plec na černém pivu – ideální prosincové jídlo

vepřové maso na černém pivu

Prosinec je čas, kdy se tělo i duše touží zahřát. Venku bývá mrazivo, dny krátké a večery dlouhé – ideální chvíle na vydatné jídlo, které provoní celý dům a potěší rodinu. Kolem 10. prosince, kdy už pomalu finišují vánoční přípravy a venku to voní svařákem, se skvěle hodí pomalu pečená vepřová plec na černém pivu. Toto jídlo je syté, voňavé a krásně propojuje chuť masa, cibule, česneku a sladko-hořkého piva.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Vepřo knedlo zelo | recept. Vepřo knedlo zelo je klasika, toto jídlo si každý jednou za čas dá, i když zastánci zdravé výživy to neschvalují. Je to po…