Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na trhací bylinkový chléb | recept pro domácí pekárnu

16. Červen 2018

Vlastníte domácí pekárnu? Vyzkoušejte si upéct vynikající trhací bylinkový chléb. Co je na tomto chlebu skvělé? Dá se snadno trhat a můžete si jej naplnit čímkoliv, co máte rádi. V následujícím receptu je použita náplň s bylinkami a strouhaným sýrem. Pokud Vás zaujal trhací chléb, určitě zhlédněte následující videorecept z kanálu Dvě v troubě.

Co je potřeba

Suroviny:

  • 180 ml vody
  • 20 ml slunečnicového oleje
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky cukru
  • 30 g žitné chlebové mouky
  • 60 g pšeničné chlebové mouky
  • 210 g hladké mouky
  • 12 g droždí

Náplň:

  • 50 g rozpuštěného másla + máslo na potření chleba
  • 2 stroužky česneku
  • bylinky (např. petrželka, pažitka, oregáno, bazalka, rozmarýn)
  • strouhaný sýr Grana Padano
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.