Jak na trhací bylinkový chléb | recept pro domácí pekárnu
16. Červen 2018
Vlastníte domácí pekárnu? Vyzkoušejte si upéct vynikající trhací bylinkový chléb. Co je na tomto chlebu skvělé? Dá se snadno trhat a můžete si jej naplnit čímkoliv, co máte rádi. V následujícím receptu je použita náplň s bylinkami a strouhaným sýrem. Pokud Vás zaujal trhací chléb, určitě zhlédněte následující videorecept z kanálu Dvě v troubě.
Co je potřeba
Suroviny:
- 180 ml vody
- 20 ml slunečnicového oleje
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky cukru
- 30 g žitné chlebové mouky
- 60 g pšeničné chlebové mouky
- 210 g hladké mouky
- 12 g droždí
Náplň:
- 50 g rozpuštěného másla + máslo na potření chleba
- 2 stroužky česneku
- bylinky (např. petrželka, pažitka, oregáno, bazalka, rozmarýn)
- strouhaný sýr Grana Padano
Další zajímavé články
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně. Chuťově dokonalá a kořením provoněná indická jídla jsou i přes obsáhlý výčet surovin až neuvě…
Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept. Kuřecí maso je univerzální, lze připravit tisíci způsoby, téměř každému chutná, je dietní, rychle hotové a patří…
Jak upéct vláčné drobenkové řezy s pudinkem a ovocem | recept
Jak upéct vláčné drobenkové řezy s pudinkem a ovocem | recept. Žádné novoty, žádné experimenty, ale osvědčená klasika, která nezklame. Ba co víc, ohro…
Jak upéct pistáciový moučník s citronovou polevou | recept i pro vegany
Jak upéct pistáciový moučník s citronovou polevou | recept i pro vegany. Následující recept je na vláčné pistáciové těsto, které můžete využít jako zá…
Jak zpracovat starší zavařeniny | rady
Jak zpracovat starší zavařeniny | rady. Situace, že se nám ve spíži nebo ve sklepě nahromadilo větší množství zavařenin, není neobvyklá. Pro přímou ko…
Diskuze k videu