Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso

Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso

Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso. Recept na pikantní kořeněný bůček je zde! Návod na přípravu je inspirován asijskou kuchyní, ale věřte mi, oni Asiati moc dobře vědí, proč bůček tak často v kuchyni připravují. Kombinace voňavého koření a pikantního základu  se zázvorem a česnekem totiž vytvoří neuvěřitelně rafinovanou chuť. Ta je navíc vyladěna typickou asijskou tmavou omáčkou zahuštěnou kukuřičným škrobem, v tomto případě z medu a sójové omáčky. Dohromady se šťavnatým bůčkem je to jednoduše dokonalé.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.