Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit ceviche | recept

26. Prosinec 2012

Ceviche pochází původně z Peru, původně byl ceviche pokrm připravený z kousků nakrájených syrových ryb marinovaných ve šťávě z citrusů a ochucených chilli. V latinskoamerické kuchyni je ceviche oblíbené jídlo, pro Čechy však zcela neznámé. Zajímavostí je, že ceviche nevyžaduje žádnou tepelnou úpravu, vše chytře zařídí citron.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat Guacamole | recept
Jak udělat Guacamole | recept. Guacamole - to je výborná mexická pochoutka, na jejíž přípravu potřebujete avokádo, rajčata a cibuli. Na první pohled j…
Jak udělat nachos chorizo | recept
Jak udělat nachos chorizo | recept. Mám pro vás recept na výborný mexický pokrm nachos chorizo. Ochutnejte trochu mexické kuchyně a připravte si…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.