Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit ceviche | recept

Ceviche pochází původně z Peru, původně byl ceviche pokrm připravený z kousků nakrájených syrových ryb marinovaných ve šťávě z citrusů a ochucených chilli. V latinskoamerické kuchyni je ceviche oblíbené jídlo, pro Čechy však zcela neznámé. Zajímavostí je, že ceviche nevyžaduje žádnou tepelnou úpravu, vše chytře zařídí citron.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat Guacamole | recept
Jak udělat Guacamole | recept
Jak udělat Guacamole | recept. Guacamole - to je výborná mexická pochoutka, na jejíž přípravu potřebujete avokádo, rajčata a cibuli. Na první pohled j…
Jak udělat nachos chorizo | recept
Jak udělat nachos chorizo | recept
Jak udělat nachos chorizo | recept. Mám pro vás recept na výborný mexický pokrm nachos chorizo. Ochutnejte trochu mexické kuchyně a připravte si…
Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Jak udělat peruánský rumsteak | recept. Peruánský rumsteak, to je další výborný recept na rumsteak. Opravdová delikatesa pro pravé gurmány. Jdeme na r…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.