Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit čokoládový topping | recept na domácí dezertní polevu

Jak připravit čokoládový topping | recept na domácí dezertní polevu

Jak připravit čokoládový topping | recept na domácí dezertní polevu. Tato úžasná vymoženost, v podobě tekuté čokoládové polevy, dokáže pozvednout jakýkoliv dezert, palačinky, lívance či zmrzlinový pohár na mistrovské dílo. A to nejen vzhledem, ale i chutí. Domácí čokoládový topping je na rozdíl od kupovaného a přeslazeného, plného různých aromat, opravdu čokoládový se silnou čokoládovou chutí. Je tak dobrý, že máte tendenci si jím polít vše, co vám přijde pod ruku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

herbi petr (neověřeno) | So, 08/05/2023 - 10:35

Změna v postupu, cukr promícháme s kakaem a zalijeme vodou. Netvoří se žádné hrudky

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.