Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit houbové ragú? Můžete jej i zavařit na zimu

Když se podzim přihlásí v plné síle, lesy voní jehličím, vlhkostí a hlavně houbami. Není nad to přijít z procházky s košíkem plným čerstvých hříbků, lišek nebo bedel a připravit si z nich výtečné houbové ragú – syté, krémové a voňavé jídlo, které pohladí žaludek i duši.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept. Pokud jsme si zašli na houby do lesa, musíme je dostateně upravit. Houbové pokrmy bychom měli připravovat pouze z če…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.