Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit mleté maso se zelenými fazolkami

Jak připravit mleté maso se zelenými fazolkami | recept z mletého masa. Pánev s mletým masem a fazolkami je rychlé jídlo z orientální kuchyně. Jako příloha se hodí rýže, chybu neuděláte ani když budete pokrm podávat s krajícem chleba či jen tak (samotný bez přílohy). V létě maso připravujte s čerstvými fazolkami, v zimě s mraženými. Konzervované se  nehodí, nemají hezkou barvu a většinou jsou příliš měkké.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit závitky z mletého masa
Jak připravit závitky z mletého masa | recept z mletého masa. Závitky z mletého masa jsou alternativou ke známým španělským ptáčkům. Vždy mně přišlo l…
Jak uvařit kuřecí peperonatu | recept
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.