Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pošírované jablka v červeném víně

Jak připravit pošírované jablka v červeném víně

Pošírovaná jablka v červeném víně | recept z jablek. Pošírování. Zní to tak učeně, složitě, že. A ona to ve výsledku opravdu žádná složitost není. Zjednodušeně řečeno je pošírování jemné vaření, kdy Vám tekutina (ochucená voda či nálev) nesmí „bublat“, jen jemně pěnit. Nebojte se tedy a vytvořte si vynikající dezert, ve kterém se skvěle doplňuje nakyslejší chuť jablek a tvarohu se sladkým sirupem z vína.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat jablka v županu | recept
Jak udělat jablka v županu | recept
Jak udělat jablka v županu | recept. Jablka v županu recept. Jablka v županu - to jsou výborná jablíčka pečená v listovém těstě. Příprava jablek v žup…
Jak zavařit jablka na štrúdl
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.