Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit skvělou a levnější kuřecí svíčkovou na nadcházející oslavu?

Máte hlouběji do kapsy, přesto byste si rádi užili chuť svíčkové? Anebo hovězí maso u vás doma jednoduše nechutná, a tak chcete připravit jinou alternativu svíčkové, která bude chutná a voňavá? Sice teď v létě svíčkovou připravujeme spíše výjimečně, ale výjimek je relativně hodně. Stále totiž probíhají významná výročí, kulaté narozeniny, svatby, při nichž chceme hosty skvěle pohostit, i jiné příjemné události, kdy se svíčková hodí víc, než co jiné. A lidé si je na takových akcích rádi dávají. Pojďme se podívat, co na svíčkovou z kuřete budete potřebovat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit kohouta na víně?
Dušený kohout v bohaté máslové omáčce z červeného vína – ano, mluvíme o klasickém „coq au vin“! Tento tradiční francouzský guláš je překvapivě jednodu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.