Jak připravit sladké a hedvábné řezy „Oblížprst“
Možná už jste o nich slyšeli a ochutnali je, možná je zatím neznáte, ale protože máte nejrůznější typy řezů rádi, jdete se začíst a zjistit, oč se přesně jedná. Ti, kteří Oblížprst ochutnají, v drtivé většině případů prohlásí, že něco tak dobrého dávno nejedli. I když jde o trochu složitější typ řezu, vyplatí se udělat si na něj čas a upéct ho. Nebudete litovat a před rodinou, návštěvou i sami před sebou jistě zabodujete.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct obrácený švestkový koláč? Vyzkoušejte jej a nebudete litovat
Obrácené koláče jsou velmi oblíbené zejména pro jejich jednoduchost a rychlou přípravu. Nejznámější je asi obrácený jablečný koláč a alespoň jednou za…
Jak na výborný podzimní nepečený koláč se švestkami
Také máte švestky spojené s podzimními chutěmi? A ještě o to více, když jsou podávány v kombinaci se skořicí? Pokud máte tuto voňavou a výte…
Jak na rychlé a hebké lívanečky s fíkovou marmeládou a smetanou?
Kdo z nás by neměl rád lívanečky? Existuje jich více typů, ať už kynuté, nekynuté, z mouky nebo z ovesných vloček či jiných hlavních su…
Jak upéct cuketové muffiny s vůní a chutí po pernících?
Máte malé děti a přejete si upéct jim dobrotu, která je zasytí a můžete ji nabalit i na výlet? Anebo máte plno cuket, které je potřeba zpracovat a hle…
Jak připravit nepečený řez s broskvemi: Rychlý, osvěžující a bez trouby
Hledáte lehký, svěží a nenáročný moučník, který se obejde bez pečení? Nepečený broskvový řez je ideální volba pro horké dny nebo nečekanou návštěvu. J…