Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit sladké a hedvábné řezy „Oblížprst“

oblížprst

Možná už jste o nich slyšeli a ochutnali je, možná je zatím neznáte, ale protože máte nejrůznější typy řezů rádi, jdete se začíst a zjistit, oč se přesně jedná. Ti, kteří Oblížprst ochutnají, v drtivé většině případů prohlásí, že něco tak dobrého dávno nejedli. I když jde o trochu složitější typ řezu, vyplatí se udělat si na něj čas a upéct ho. Nebudete litovat a před rodinou, návštěvou i sami před sebou jistě zabodujete.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
Jak na tradiční svatováclavské koláče
Tradiční svatováclavské koláče jsou spojovány s podzimem, sklizní a dožínkami – objevují se v různých krajích Česka v mírně odlišných verzích. Nejde o…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.