Jak připravit sladké a hedvábné řezy „Oblížprst“
Možná už jste o nich slyšeli a ochutnali je, možná je zatím neznáte, ale protože máte nejrůznější typy řezů rádi, jdete se začíst a zjistit, oč se přesně jedná. Ti, kteří Oblížprst ochutnají, v drtivé většině případů prohlásí, že něco tak dobrého dávno nejedli. I když jde o trochu složitější typ řezu, vyplatí se udělat si na něj čas a upéct ho. Nebudete litovat a před rodinou, návštěvou i sami před sebou jistě zabodujete.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct perníčky s vůní badyánu, hřebíčku a skořice – měkké hned po upečení?
Vánoční čas si většina z nás nedokáže představit bez vůně perníčků. Ta specifická kombinace medu, skořice, hřebíčku a badyánu dokáže okamžitě vyvolat…
Jak na mandlová a lískovo-oříšková kolečka s bílou čokoládou
Pokud máte rádi cukroví, které je křehké, voňavé a přitom ne příliš sladké, zkuste upéct mandlová nebo lískovo-oříšková kolečka s bílou čokoládou. Tyt…
Jakých 5 osvědčených druhů ořechového cukroví nesmí chybět na vánočním stole
Ořechy k Vánocům prostě patří. Dodávají cukroví nezaměnitelnou chuť, vůni i jemnost. Ať už dáváte přednost vlašským, lískovým nebo mandlím, ořechové p…
Jak připravit marcipánovou roládu v čokoládě
Marcipán patří k nejznámějším sladkostem německy mluvících zemí, především v okolí Lübecku, kde se vyrábí proslulý lübecký marcipán. Kromě klasických…
Jak na vánoční tvarohovou štolu – tradiční pochoutku s jemnou chutí
Štola patří k nejstarším vánočním pečivům v Evropě. Její původ sahá až do německého Saska, kde se poprvé pekla jako sváteční chléb plný sušeného ovoce…





