Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit švýcarské sýrové koule | recept

Jak připravit švýcarské sýrové koule | recept

Švýcarské sýrové koule | recept. Smažené sýrové koule jsou doporučovány jako příloha k dušené zelenině. Nejlépe se, dle mého, asi hodí ke špenátu, ale kolik lidí, tolik chutí. Na úvodní fotografii nejsou koule, mám toto jídlo raději samotné, proto si dělám z hmoty „karbanátky“. Nejčastěji je jím s chlebem a ostrou hořčicí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.