Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vařená vejce natvrdo | tipy a triky

Jak připravit vařená vejce natvrdo | tipy a triky

Jak připravit vařená vejce natvrdo | tipy a triky. Vejce připravená natvrdo, to je základ do salátů, přesnídávek, pomazánek apod. Výborná jsou vejce natvrdo i jako samostatné jídlo s dobrým pečivem. Odedávna byla vejce nezbytným doplňkem zdravého jídelníčku a konzumace vajec v přiměřeném množství důležitým zdrojem hodnot pro lidské zdraví. Abychom vejce natvrdo uvařili ke spokojenosti naší i všech strávníků doma, připomeňme si pár vychytávek, které vše usnadní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

To je vynikající a praktická rada, to musí fungovat, určitě to vyzkouším a věřím, že nejen já ... Děkuji.

Anna Bartošová (neověřeno) | So, 11/09/2013 - 20:20

ještě něco k uvařeným vajíčkům, po vychlazení ve studené, nejlépe tekoucí vodě prudce zatřeste hrnečkem, či kastrolkem, kde se vejce vařila a i chladila, skořápky naprasknou a dají se pak dobře a rychle oloupat

Další zajímavé články

Jak udělat vaječný řízek | recept
Jak udělat vaječný řízek | recept
Jak udělat vaječný řízek | recept. Žloutek a bílek je možné oddělit a zpracovat do různých pokrmů, nebo si jej uvařit a vychutnat tak, jak jsou nejlep…
Jak připravit marinovaná vejce | recept
Jak připravit marinovaná vejce | recept
Marinovaná vejce | recept. Natvrdo vařená vejce v pikantním nálevu mají prý původ v Anglii, kde se podávají v hospůdkách k pivu. V naší rodině se tato…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.