Jak připravit zapečené brambory s filé a rajčaty
V létě, ale často nejen v létě, vítáme jídla, která jsou snadná a rychlá na přípravu. K takovým, která má ráda většina z nás, patří zapečené brambory s filé. Ve filé je jen zřídka kost, a tak jej můžeme připravit i dětem, které máme na prázdninách. Tento pokrm je zdravý, chutný, lehký, suroviny nestojí příliš a můžete jej připravit i do zásoby na zítra. Co vše budete potřebovat?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak chutná saké sushi? Lahodnost v každém soustu
Sushi je skutečné umělecké dílo, které si získalo srdce gurmánů po celém světě. Toto tradiční japonské jídlo se skládá z různých ingrediencí, jako je…
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak na specialitu v podobě mexického krevetového koktejlu
Recept na neodolatelně lákavou specialitu z jemných krevet, kterým krátké marinování v pikantní mexické omáčce propůjčí delikátní chuť, a kt…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…