Jak a proč zařadit řapíkatý celer do jídelníčku?
Řapíkatý celer je často opomíjená zelenina, ale ve skutečnosti je to nutriční poklad, který si zaslouží své místo v každé moderní kuchyni. Obsahuje minimum kalorií, a přitom je bohatý na vlákninu, vitamíny a minerály. Skvěle se hodí pro všechny, kteří chtějí jíst lehce, ale výživně – ať už jde o odlehčení jídelníčku, podporu trávení, nebo jako součást zdravého životního stylu po čtyřicítce.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit polévku z řapíkatého celeru | recept
Polévka z řapíkatého celeru | recept. Polévka nemusí být pouze prvním chodem před hlavním jídlem, může být také chutnou a lehkou večeří, zvláště v zim…
Jak se starat o oči v éře obrazovek? Uchovejte si dobré vidění
Digitální zařízení se stala každodenní realitou. Člověk se na ně podívá hned po probuzení a často s nimi končí i den. Mobil, počítač, tablet – všechny…
Jak a proč ženy po 40 přibírají, i když se stravují stejně – a co s tím dělat?
Mnoho žen si kolem čtyřicítky začne všímat nepříjemné změny: postava se mění, přibývají kila, i když jí stejně jako dřív, pohyb je pořád stejný, život…
Jak pomůže zhubnutí vašemu zdraví? Mnohé nemoci mohou zcela „přejít“
V posledních měsících můžeme v televizi sledovat pořad, ve kterém obézní až morbidně obézní lidé hubnou, a to po dobu jednoho roku. Dostanou…
7 must-have pro letní skincare
Milujete léto, slunce a vodu? Záleží-li vám na tom, aby byla vaše pleť zdravá a chráněná, těchto sedm kosmetických produktů vám „zachrání kůži“ a zvýr…