Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se vyznat v druzích fazolí

Jak se vyznat v druzích fazolí

Jak se vyznat v druzích fazolí | rady a tipy. Fazole jsou cenným zdrojem proteinů a dají se využít nejen jako příloha, ale i jako součást polévek, salátů nebo těst. Kromě toho jsou výbornou volbou pro celiaky, vegetariány či vegany. Fazole by měly být tepelně upraveny, syrové je nelze konzumovat, jelikož obsahují jedovaté glykosidy. Ačkoliv jejich příprava zabere nějaký čas, stojí to rozhodně za to. Jaké konkrétní typy fazolí a při jakých příležitostech použít?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit fazolový guláš | recept
Jak uvařit fazolový guláš | recept
Fazolový guláš | recept. Fazole nejsou v kuchyni moc oblíbenou surovinou. Těžko říct, jestli za to může jen jejich těžší trávení a jeho vedlejší účink…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.