Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se vyznat v pečivu

Jak se vyznat v pečivu | rady a tipy. V obchodech nalezneme obrovské množství různých druhů pečiva. Co ale vlastně znamenají všechny ty názvy, jako tmavé, celozrnné, vícezrnné, cereální, šestizrnné apod.? A proč pečivo s přídavkem kvasu neznamená kváskové?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak poznat celozrnné pečivo
Od pradávna se jedly různé kaše, placky a chleby z celých zrn, tedy celozrnné. Až moderní doba přinesla mouku bílou, zbavenou obalových částí zrna, kt…
Jak se vyznat v alternativách pečiva
Jak se vyznat v alternativách pečiva | rady a tipy. Řeč je o pufovaných chlebíčcích, křehkých chlebech nebo knäckebrotech. Opravdu jsou lepší varianto…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.