Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat jablečné čatní | recept

Jak udělat jablečné čatní | recept

Jablečné čatní (chutney) je pochutina mnoha chutí a vůní: od ostré palčivosti zázvoru přechází do pikantní kořeněnosti a končí lahodnou chutí použitých jablek. Jablečné čatní se výtečně hodí zejména k rýži a k dušeným masům. Existuje mnoho způsobů, jak udělat jablečné čatní. Nabízený recept na čatní z jablek je jednou z dobře uplatnitelných variant kuchyňské úpravy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit švestkové čatní | recept
Jak připravit švestkové čatní | recept
Jak připravit švestkové čatní | recept. Švestkové čatní povýší i docela obyčejné jídlo na pochoutku. Tato exotická švestková delikatesa, která se však…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.