Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pečený bůček s bramborovou kaší a omáčkou z jablečného cideru | recept

Pečený bůček recept. Vepřový bůček pomalu pečeme podle receptu v troubě při 150 °C zhruba 4 hodiny. Pak pečený bůček presujeme tak, že na upečený bůček zhruba na 1 hodinu položíme prkénko a zatížíme kastrůlkem s vodou. Připravte si presovaný pečený bůček s bramborovou kaší a omáčkou z jablečného cideru (sajdr), tedy jablečného vína či moštu, podle videoreceptu od Tescomy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na čokoládový fondant | recept
Čokoládový fondant | recept. Každý milovník čokolády nad tímto dezertem zaplesá. Po rozkrojení malé bábovičky náš totiž překvapí tekutá čokoládová láv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.