Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pečený bůček s bramborovou kaší a omáčkou z jablečného cideru | recept

Pečený bůček recept. Vepřový bůček pomalu pečeme podle receptu v troubě při 150 °C zhruba 4 hodiny. Pak pečený bůček presujeme tak, že na upečený bůček zhruba na 1 hodinu položíme prkénko a zatížíme kastrůlkem s vodou. Připravte si presovaný pečený bůček s bramborovou kaší a omáčkou z jablečného cideru (sajdr), tedy jablečného vína či moštu, podle videoreceptu od Tescomy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct vepřový bůček klasicky | recept
Jak upéct vepřový bůček klasicky | recept
Pečený bůček recept – návod na klasický pečený – rozpečený bůček. Dobře upečený vepřový bok je pochoutkou spíše „pánskou“, ale v námi nabízené úpravě…
Jak udělat záhoracký závitek | recept
Jak udělat záhoracký závitek | recept
Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek…
Jak udělat holandský řízek | recept
Jak udělat holandský řízek | recept
Holandský řízek | rcept. Holandský řízek je nepochybně stálicí v nabídkách všech českých zařízeních veřejného stravování. Holandský řízek málokdo odmí…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.