Jak udělat vaječnou omeletu podle Radka Šubrta
Vaječná omeleta podle Radka Šubrta, šéfkuchaře a majitele restaurace Amade v hotelu Pachtův palác, má být šťavnatá. Jak toho dosáhnout? Omeletu je potřeba udělat na rozpálené pánvi a vytvarovat ji ještě na pánvičce do banánovitého tvaru. Vaječná omeleta po rozkrojení vypadá skvěle. Video recept z MilujiVareni.cz.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články

Jak udělat bylinkovou celozrnnou omeletu s parmazánem a jarní cibulkou | recept
Bylinková celozrnná omeleta s parmazánem a jarní cibulkou | recept. Omelety jsou oblíbenou rychlou večeří nebo lehkým obědem. Stačí vám na ně pouze pá…
Jak udělat frittatu se sýrem | recept
Jak udělat frittatu se sýrem | recept. Frittata je klasické jídlo, které vám pomůže vyčistit lednici - je perfektní na použití všeho, co najdete, a če…
Jak zpracovat vykoledovaná vejce | recepty
Vejce natvrdo | recepty. O Velikonocích se doma sejde větší množství vajec vařených natvrdo, které je nutné co nejdříve zpracovat. Vejce patří mezi ne…
Jak udělat frittatu s dýní a chorizem | recept z dýně hokkaido
Jak udělat frittatu s dýní a chorizem | recept z dýně hokkaido. Jednoduše omeleta zapečená na pánvi. Bohužel ne všichni vlastníme pánev vhodnou do tro…
Jak na mrkvovou omeletu | recept
Mrkvová omeleta | recept. Omeletu lze připravit na tísíce způsobů. Stačí popustit uzdu fantazii, lze si pohrát s použitou moukou, tekut…