Jak udělat vepřová líčka dušená na červeném víně s tuřínem a mátou | recept
Tento recept na vepřová líčka pochází z Liptovského dvora na Slovensku. Je to tradiční recept starých mam, liptovská specialita, ale trochu modernizovaná. Originální název pokrmu: Bravčové líčka vydusené na červenom víne s kvakou s kružmentom. Vepřová líčka na červeném víně v podání šéfkuchaře Mira Gemzického si udělejte podle videoreceptu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat záhoracký závitek | recept
Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek…
Jak upéct „Sacher “ cukroví | recept na vánoční cukroví
Jak upéct „Sacher “ cukroví | recept na vánoční cukroví. Dnešní cukroví je sice trošku náročnější na čas, ale složité rozhodně není. Opět jsem se nech…
Jak pracovat s přirozeně bezlepkovými moukami
Jak pracovat s přirozeně bezlepkovými moukami | návod jak se orientovat v bezlepkových druzích mouky. Ať už držíte z jakéhokoliv důvodu bezlepkov…
Jak poznat rozdíl mezi Arabicou a Robustou
Vzhledem k oblibě káv Arabica a Robusta by se mohlo zdát, že existují pouze tyto dvě kávové odrůdy. Pravdou však je, že jich je přes 120, avšak pro ko…
Jak připravit čokoládové krokety
Jak připravit čokoládové krokety | recept na čokoládové jednohubky. Čokoládové krokety sice nepatří mezi nejzdravější a nejlehčí dezerty, zkuste si je…