Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřová líčka dušená na červeném víně s tuřínem a mátou | recept

Tento recept na vepřová líčka pochází z Liptovského dvora na Slovensku. Je to tradiční recept starých mam, liptovská specialita, ale trochu modernizovaná. Originální název pokrmu: Bravčové líčka vydusené na červenom víne s kvakou s kružmentom. Vepřová líčka na červeném víně v podání šéfkuchaře Mira Gemzického si udělejte podle videoreceptu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat záhoracký závitek | recept
Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek…
Jak připravit čokoládové krokety
Jak připravit čokoládové krokety | recept na čokoládové jednohubky. Čokoládové krokety sice nepatří mezi nejzdravější a nejlehčí dezerty, zkuste si je…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.