Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou panenku zdobenou bylinkovou krustou | recept

Nejlepší recept na vepřovou panenku je mnohdy ten, který je nejjednodušší. Na šťavnaté vepřové panence s bylinkami, jako je petržel, pažitka, bazalka, tymián, šalvěj a česnek, si pochutná i každý, kdo má vysoké nároky na poctivou kuchyni. Takto upečenou vepřovou panenku zdobenou bylinkovou krustou lze podávat i jako sváteční jídlo. Panenku servírujte nejlépe s gratinovanými brambory, výborně chutná i s dobrou bramborovou kaší a zeleninou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat holandský řízek | recept
Holandský řízek | rcept. Holandský řízek je nepochybně stálicí v nabídkách všech českých zařízeních veřejného stravování. Holandský řízek málokdo odmí…
Jak ugrilovat kotlety s rozmarýnem
Léto je v plném proudu a tak mnoho z nás dává přednost rychlým, jednoduchým jídlům na grilu. Grilovat se dá nejen na zahradě, ale třeba i na balkoně v…