Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct bramborový štrúdl | recept na jablečný závin

Jak upéct bramborový štrúdl | recept na sladký závin. Těsto na jablečný štrúdl s přídavkem brambor vydrží hodně dlouho vláčné. Jablka se mohou zaměnit za tvarohovou nebo makovou náplň, i tak je závin chutný. Raději než klasické „nohavice“ dělám z tohoto těsta 2 placky, mezi které rozprostřu náplň. Je jen na vašem uvážení, jaký tvar tohoto snadného moučníku zvolíte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct štrúdl – pokaždé jiný
Říká se, že jablečný závin je česká klasika, ale není tomu tak. Do střední Evropy se dostal tento moučník až s nájezdy Turků. Štrúdl (slovo pochází z…
Jak upéct závin z kefírového těsta
Jak upéct závin z kefírového těsta | recept na lahodný závin, který se vždy povede. Hned v úvodu bych chtěla poděkovat naší čtenářce Heleně M., která…
Jak upéct jahodový štrúdl
Je červen, sklizeň jahod začala a tak si dovolujeme nabídnout recepty, kde jahody hrají hlavní roli. Začínáme jednoduše, a to závinem s tvarohem a jah…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.