Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat segedínský guláš jako od Pohlreicha | recept

13. Leden 2014

Segedínský guláš dle Pohlreicha? Podle receptu si na segedínský guláš přichystejte vepřovou plec nakrájenou na kostky, cibuli, dobrý hovězí vývar, mouku, slaninu, sádlo, zakysanou smetanu, kysané zelí a na dochucení segedínského guláše kmín, sůl a mletou papriku. Přípravu segedínského guláše začněte základem: nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na rozškvařené slanině a polovině sádla. Dále pokračujte podle videa s receptem na segedínský guláš speciál. Dobrou chuť!

Co je potřeba

Na přípravu segedínského guláše jako od Pohlreicha si připravte tyto suroviny:

750 g vepřové plece nakrájené na kostky
200 g nadrobno nakrájené cibule
500 ml hovězího vývaru
80 g hladké mouky
50 g slaniny nakrájené na kostičky
100 g sádla
300 g zakysané smetany
700 g kysaného zelí
kmín, sůl a mletou papriku

Tipy

Podívejte se, jak zahustit guláš bez mouky a také na recept na pravý segedínský guláš dle Pohlreicha, respektive bývalé československé normy z vepřového masa v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Jak na zdravější pečenáče
Jak na zdravější pečenáče | recept. Jistě znáte pečenáče, oblíbené kousky ryb osmažené v trojobalu a naložené na sladkokyselo. Ty kupované bohuže…