Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct domácí slané pečivo ─ česnekové trojúhelníky | recept

Česnekové trojúhelníky. Toto slané pečivo se výborně hodí ke svačinovým polévkám, např. gulášové, dršťkové, hrachové, ale i bramboračce. Je dobré i jako pohoštění k pivu nebo vínu. Lze jej samozřejmě konzumovat i jen tak, jako kterékoli běžné pečivo. Trojúhelníky jsou velmi chutné, můžete je připravit s náplní podle vaší fantazie. Kdo nemá rád česnek, ať zkusí strouhanou Nivu nebo kostičky anglické slaniny se zelím. Zkrátka co má kdo rád.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.