Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct velikonoční klobásník | recept

Jak upéct velikonoční klobásník | recept

Velikonoční klobásník | recept. Klobásníky jsou tradičním velikonočním pečivem, jehož původem je údajně Moravskoslezský kraj. Dříve byl klobásník ve tvaru rohlíku plněný klobásou. Dnes se toto slané pečivo plní mletým masem a peče se jako malé buchtičky nebo závin. Zkuste si podle našeho receptu klobásníky upéct a nemusíte zrovna jen o Velikonocích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.