Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit domažlické vepřové ragú

Jak uvařit domažlické vepřové ragú

Domažlické vepřové ragú je tak trochu jiná varianta hospodského guláše. U nás je docela oblíbené a občas si ho s rýží dáme. Recept je originál, podle kterého se v restauracích připravoval. Nemusíte ho dodržovat „do posledního gramu“, recept si upravte podle sebe, nic nezkazíte. Zakysaná smetana se dá nahradit sladkou. V původním receptu není druh přesně definován. Pokrm je velmi jednoduchý, poměrně rychle hotový, a proto ho doporučuji.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.