Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z řapíkatého celeru | recept

Polévka z řapíkatého celeru | recept. Polévka nemusí být pouze prvním chodem před hlavním jídlem, může být také chutnou a lehkou večeří, zvláště v zimě dokáže prohřát lépe než čaj. Vyzkoušejte polévku z řapíkatého celeru. Recept je z kategorie pro začátečníky, navíc patří k velmi rychlým. I po dlouhém dni tak můžete mít teplou večeři během chvilky na stole. Řapíkatý celer doplňuje mrkev, cibule, česnek a brambory. Zahušťování jíškou zde není třeba, ale pokud si bez ní nedovedete polévku představit, tak ji použít můžete.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak přichystat čekankový salát | recept
Čekankový salát | recept. Čekanka je v současnosti málo využívaná plodina, z jejího kořene se připravovala dříve hojně rozšířená náhražka kávy cikorka…
Jak připravit krůtí gyros | recept
Krůtí gyros | recept. Krůtí maso má oproti oblíbenému kuřecímu lepší nutriční hodnoty, někteří odborníci ho dokonce označují za superpotravinu, a je t…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.