Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit vynikající boršč | recept

Jak uvařit vynikající boršč | recept. Jak uvařit tradiční boršč? Původní recept pochází z ruské kuchyně, tak se budeme držet ruského receptu. Základem je vývar z kostí a předního hovězího masa. Další důležitou ingrediencí je červená řepa a ostatní zelenina. Na hotové polévce by měla plavat mastná oka. V Rusku se boršč podává horký se zvláštními česnekovými houskami, tzv. pampušky. Polévku na talíři ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvě nasekanými bylinkami. Určitě ji ocení i dietáři, protože je plná vitamínů a nepřibereme po ní.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Jak udělat boršč | recept na polévku
Jak udělat boršč | recept na polévku. Ochutnejte něco netradičního, zabrousíme trochu do ruské kuchyně. Uděláme si podle receptu boršč - výtečnou polé…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.