Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vybrat zásnubní prsten | tipy

Jak vybrat zásnubní prsten | tipy

Jak vybrat zásnubní prsten | tipy. Zásnuby jsou velice zlomovým okamžikem každého páru. Tento významný romantický okamžik se nezapomíná a je to významná událost pro celou rodinu. Není ale zásnub bez zásnubního prstenu. Který zásnubní prsten vybrat? Poohlížet se po levných zásnubních prstenech, nebo naopak si dovolit luxus?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Milan (neověřeno) | So, 09/13/2014 - 21:56

Jak a kde koupit prsten pro mou lásku jsem si lámal hlavu dlouho. Nakonec jsem se dohodl s kamarádkou mé Terezky, aby si s ní popovídala, protože i ona měla čerstvě po zásnubách a plánovala svatbu a výběr snubních prstenů. Dostal jsem v podstatě přesný tip na to který se jí líbí.Ještě mi dělal problém velikost prstenu, ale nakonec jsem Terezce jeden potáhl a utíkal Do zlatnictví: D Přítelkyni prsten sedí a ten výraz když jsem jí nabídl sňatek po 4 letech vstahu, kdy už asi ani nečekala byl nezapomenutelný. Doufám, že ji buu moct občas tento úžasný výraz vyčarovat i po zbytek života.

Martin S (neověřeno) | Čt, 02/12/2015 - 20:37

Přiznám se, že to nebylo jednoduché, jelikož moje partnerka žádný prsten neměla, který bych si mohl půjčit, o to jsem to měl náročnější. Naštěstí mi bylo řečeno, že s případnou úpravou nebude problém. Vybírejte tedy toho správného prodejce, u které nebude problém s úpravami. Nakonec prstýnek sednul krásně. Počítejte také s tím, co jsem zjistil, že ráno je ženě prsten malinko větší, ale opravdu malinko, a večer je akorát, protože jí natékají často prsty, takže také zohledněte. Jak je napsáno zde v článku, chtěl jsem nějaký menší/decentní, ale s briliantem. A dnes se dá takový prstýnek koupit za cca necelých 4000,- Kč. Ale není to jednoduché, výběr je velký a obrázky přeci jen nejsou to pravé. Zašel jsem tedy do zlatnictví a pak až vybíral po netu, určitě ušetříte. Přeji klidný výběr a spokojenou partnerku pánové:)

Jiŕí27 (neověřeno) | Út, 05/12/2015 - 19:21

Pěkný článek, děkuji za rady. Už vím, že budu kupovat prstýnky z www.snubniprsteny-lr.cz, ale nevěděl jsem se rozhodnout jaké. Líbily se mi i hrubší i tenčí i s kamínkem i bez. Teď jsem pochopil, že bude hezčí tenčí s menším kamínkem se zirkonu. Reálné mám na to, abych koupil i jiný kamínek do prstenu, ale přijde mi to tak dost, dát za jeden prsten tolik peněz. Raději větší částku dám za snubní prsteny

Ruzka25 (neověřeno) | Po, 09/07/2015 - 18:20

Zajímavý článek a s tím posunem v designu je to pravda. Schválně jsem si přečetla i diskusi pod článkem a prošla jsem si ty stránky s prstínky od Rýdla a wau, jako čumím, že má takový obrovský výběr těch prstenů. Nějak jsem se nezaměřovala ani na snubní ani zásnubní prsteny, protože jsem na to neměla čas, ale teď když už jsme se o tom s přítelem vyprávěli, že přece už chodíme spolu 4 roky, tak už se známe, tak se vezmeme, tak jsem si začala více všímat kamarádky a ty zásnubní a snubní prsteny, to vám je něco neuvěřitelné, kolik materiálů, barev, tvarů a vzorů, fakt velmi zajímavé.

Paty2 (neověřeno) | Pá, 10/02/2015 - 14:39

Zdar, dík za článek. Budu teď přítelkyni nějaký vybírat, takže mi aspoň trochu pomohl ten článek. Zatím jsem se podíval na prsteny.cz a je to fajn webka, protože jsou tam ty rozměry, co jsem si jaksi neuvědomil, že musím změřit přítelkyni nějak prst. Myslíte, že je dobrý nápad zaúkolovat kamarádku? Protože přítelkyně v současné době kvůli práci nenosí žádné prsteny a ty co měla, tak jsou malé. Také se bojím, že pokud zamění práci, tak se jí "scvrknou" prsty. Myslíte, že se i zásnubní dají zúžit?

hanka (neověřeno) | Út, 11/24/2015 - 15:31

Já se přítele ptala, jak vybíral zásnubní prstýnek :) Vzal můj prstýnek, který nosím na prsteníčku pravé ruky a s tím šel do zlatnictví. Moc dobře zná můj vkus, takže vybral jednoduchý a ne moc zdobený prstýnek s briliantem. Kamínek není nijak vystouplý, takže nemám strach, že bych o něco zatrhávala. Taky jsem mu už předtím několikrát ukazovala, jak by podle mě měl zásnubní prstýnek vypadat, ale to bylo vždy z legrace, vůbec jsem nečekala, že mě požádá o ruku. Takže buď to na místě partnera udělám stejně a nebo bych přítelkyni změřila obvod prstu pomocí šňůrky nebo něčeho, ideálně ve spaní :)

donlabuznik (neověřeno) | Po, 06/24/2019 - 18:00

Já jsem nám zásnubní prsteny vybíral snad hodinu, protože mi skoro nic nebylo dobré. Nakonec se mi však jedna varianta zalíbila natolik, že jsem měl jasno hned v první sekundě.

Další zajímavé články

Jak vybrat svatební dar | tipy
Jak vybrat svatební dar | tipy
Jak vybrat svatební dar | tipy. Vybrat svatební dar bylo vždycky těžké. Dnes, kdy navíc lidé ve většině případů spolu již dávno bydlí, jsou tradiční s…
Jak výrazně šetřit každý den
Jak výrazně šetřit každý den
Jak výrazně šetřit každý den | rady a tipy. Byla by chyba myslet si, že šetřit musí pouze chudí. Pravda je taková, že téměř všichni plýtváme. Nej…
Jak účelně upravit dětský pokoj | tipy
Jak účelně upravit dětský pokoj | tipy
Jak účelně upravit dětský pokoj | tipy. Dětský pokoj je pohádkovým světem dítěte, kde tráví mnoho času a kde se cítí dobře. Je to za předpokladu, kdy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.