Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na ďábělskou topinku | recept

Křupavá topinka s ostrým masem a posypaná sýrem je vynikající dobrotou, která se náramně hodí k vychlazenému pivu. Pokud jste dostali chuť na něco masového a pikantního k večeři, ale nechce se Vám dlouho stát u plotny, pak je ďábelská topinka tou správnou volbou. Nechejte se inspirovat následujícím videoreceptem z kanálu Recepty bez brepty, náramně si pochutnáte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct vepřové koleno | recept
Jak upéct vepřové koleno | recept
Vepřové koleno je maso, jež vás při dobré úpravě překvapí chutí a šťavnatostí. Je oblíbené na grilování, pečení i uzení. Pivní slavnosti v sousedním N…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.