Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilovanou makrelu | recept

Grilovaná makrela | recept. Makrela je velmi vhodná ke grilování. Její maso je hodně tučné a tak nehrozí, že bude vysušená. Velkou výhodou je také to, že makrelu snadno vykostíte. Její maso je bohaté na omega 3 nenasycené mastné kyseliny a kromě nich obsahuje velké množství vitaminu B12. Pokud jste ještě makrelu na grilu nevyzkoušeli, neváhejte! Léto je ten nejpříhodnější čas. Inspirací vám může být náš dnešní recept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.