Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na italské panini | recept

Jak na italské panini | recept

Italské panini | recept. Křupavá bageta s mozzarelou, rajčátky a bazalkou, to je klasický sendvič pocházející z Itálie. Tento velmi oblíbený pokrm je rychlý na přípravu. V doslovném překladu znamená "panini" malý chléb a většinou se zapéká na grilu, kdy vzniknou pro něj tak charakteristické opečené mřížky. Použít můžeme bagetu, ciabattu nebo focacciu, v české variantě dobře poslouží i klasická houska. Mezi nejčastější náplně patří mozzarella, plátky rajčat, šunka, salám či vepřová panenka. Chutím se meze nekladou a tak si panini můžeme připravit doma přesně podle sebe.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit výbornou cibulačku | recept
Jak uvařit výbornou cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibulačka je velmi oblíbená a známá polévka. V některých restauracích však stále neumí připravit dobrou poctivou cibulačku a nabíz…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.