Jak připravit melounové gazpacho | recept
11. Listopad 2021
Jak připravit melounové gazpacho | recept. Studená polévka gazpacho je ze španělské kuchyně již poměrně dobře známá. Nejen že je její příprava neuvěřitelně snadná a rychlá, suroviny pro tuto letní pochoutku najdete v prakticky v každé lednici, spíži nebo zahrádce. Navíc stačí pouze základní vybavení a během čtvrt hodinky můžete směle servírovat.
Co je potřeba
- 1/2 baby melounu
- rajče
- paprika
- okurka
- cibule
- kopr
- olej
- ocet
- sůl
- mletý pepř
Související články
Další zajímavé články
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Jak připravit nakládané bylinkové tvarůžky | recept
Jak připravit nakládané bylinkové tvarůžky | recept. Pokud si chcete dopřát skvělou chuťovku k pivu, která navíc obsahuje jen velmi málo tuku a c…
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept. Mísa plná pečené zeleniny, která je, díky orientálnímu koření, skutečnou delikatesou. Voňav…
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept. Tato polévka je spojením hned tří oblíbených podzimních polévek. Dýně, pórek i cuketa jso…
Diskuze k článku