Jak připravit melounové gazpacho | recept
11. Listopad 2021
Jak připravit melounové gazpacho | recept. Studená polévka gazpacho je ze španělské kuchyně již poměrně dobře známá. Nejen že je její příprava neuvěřitelně snadná a rychlá, suroviny pro tuto letní pochoutku najdete v prakticky v každé lednici, spíži nebo zahrádce. Navíc stačí pouze základní vybavení a během čtvrt hodinky můžete směle servírovat.
Co je potřeba
- 1/2 baby melounu
- rajče
- paprika
- okurka
- cibule
- kopr
- olej
- ocet
- sůl
- mletý pepř
Související články
Další zajímavé články
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Jak uvařit kořeněnou polévku z černé čočky, zeleniny a kokosového mléka | recept
Jak uvařit kořeněnou polévku z černé čočky, zeleniny a kokosového mléka | recept. Sytá a výživná polévka plná čočky, zeleniny i výrazného koření je sp…
Jak připravit pikantní salát z nakládaných oliv | recept
Jak připravit pikantní salát z nakládaných oliv | recept. Olivy se většinou používají na ozdobu nebo jen jako doplněk salátů a dalších pokrmů. V…
Jak připravit řecký kuskusový salát s cizrnou | recept
Jak připravit řecký kuskusový salát s cizrnou | recept. Odlehčený, ale poměrně sytý salát, v němž drobný kuskus obalí zrnka oříškově jemné a zdra…
Diskuze k článku