Jak připravit melounové gazpacho | recept
03. Září 2017
Melounové gazpacho | recept. Studená polévka gazpacho je ze španělské kuchyně již poměrně dobře známá. Nejen že je její příprava neuvěřitelně snadná a rychlá, suroviny pro tuto letní pochoutku najdete v prakticky v každé lednici, spíži nebo zahrádce. Navíc stačí pouze základní vybavení a během čtvrt hodinky můžete směle servírovat.
Co je potřeba
- 1/2 baby melounu
- rajče
- paprika
- okurka
- cibule
- kopr
- olej
- ocet
- sůl
- mletý pepř
Související články
Další zajímavé články
Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Bramborová polévka | recept. Jednou z nejznámějších polévek české kuchyně je bramboračka. Bramboračka se vaří podle různých receptů, v každém kraji se…
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Jak uvařit maďarskou žampionovou polévku | recept
Maďarskou žampionovou polévku | recept. Recept na tuto polévku pochází z maďarské kuchyně. Možná se vám bude zdát povědomá a budete mít pravdu, velmi…
Jak uvařit polévku z bílých fazolí | recept
Polévka z bílých fazolí | recept. V chladnějších dnech se do jídelníčku vracejí zahuštěné polévky. Většinou jsou hodně syté, a tak se k nim hodí lehčí…
Jak uvařit hovězí vývar s masem a vídeňskými noky | recept
Hovězí vývar s masem a vídeňskými noky | recept. Polévky jsou důležitou součástí jídelního lístku. Mají za úkol povzbudit chuť k jídlu a podporují vym…
Diskuze k článku