Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na nejoblíbenější krémy do vánočního cukroví: základ, jenž rozhoduje o chuti

krémy do cukroví

Vánoční cukroví není jen o těstě a polevě, ale velmi často právě o krému. Ten dokáže spojit jednotlivé části cukroví, dodat mu jemnost a výrazně ovlivnit výslednou chuť. Dobře připravený krém je hladký, drží tvar a zároveň není příliš těžký. Existují krémy, které se hodí téměř do každého cukroví, i takové, které samy o sobě vytvoří dominantní chuťový prvek. Podívejme se na ty nejoblíbenější.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct išlské dortíčky | recept
Jak upéct išlské dortíčky | recept
Išlské dortíčky byly oblíbeným cukrovím císaře Franze Josefa. Z rakouského lázeňského letoviska Bad Ischl si jich prý odvážel plné krabice. Není divu,…