Jak na nejoblíbenější krémy do vánočního cukroví: základ, jenž rozhoduje o chuti
Vánoční cukroví není jen o těstě a polevě, ale velmi často právě o krému. Ten dokáže spojit jednotlivé části cukroví, dodat mu jemnost a výrazně ovlivnit výslednou chuť. Dobře připravený krém je hladký, drží tvar a zároveň není příliš těžký. Existují krémy, které se hodí téměř do každého cukroví, i takové, které samy o sobě vytvoří dominantní chuťový prvek. Podívejme se na ty nejoblíbenější.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat náplně do cukroví a dortů | recepty
Jak udělat náplně do cukroví a dortů | recepty. Obsahem dnešního článku je několik vyzkoušených a osvědčených krémů (náplní) do drobného cukroví, řezů…
Jak potahovat dort cukrářskou potahovací hmotou
Potahování dortu cukrářskou potahovací hmotou je hračka, ale i kumšt stejně jako cukrařina samotná. Když se ale správně chopíte dobrého postupu, není…
Jak upéct vynikající dort s krémem ze Salka | recept
Jak upéct vynikající dort s krémem ze Salka | recept. Máme pro vás další skvělý recept na fantastický tvarohový krém se Salkem, kterým můžeme naplnit…
Jak udělat křehký ořechový makovec na plech | recept
Ořechový makovec na plech | recept. Lahodný a křehký ořechový makovec si po ochutnání okamžitě zamilujete. Není nijak pracný, ani nemusíte mlít mák. P…
Jak upéct išlské dortíčky | recept
Išlské dortíčky byly oblíbeným cukrovím císaře Franze Josefa. Z rakouského lázeňského letoviska Bad Ischl si jich prý odvážel plné krabice. Není divu,…





