Jak udělat velikonoční nádivku z rohlíků a mletého masa | recept
08. Únor 2015
Na tuto velikonoční nádivku z rohlíků se zpracuje vepřové mleté maso. Jak začít? Nakrájené rohlíky v míse promícháme s rozšlehanými vejci v mléce, necháme odpočinout a nakonec vmícháme nasekanou petrželku nebo pažitku a zbylé suroviny. Masovou nádivku pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 45 minut. Podáváme jako samostatný pokrm.
Další zajímavé články
Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
Jak udělat velikonoční pletánky | recept
Jak udělat velikonoční pletánky | recept. Velikonoční pletánky si uděláme podle receptu Dr. Oetkera, použijeme i dostupné produkty tohoto výrobce. Vel…
Jak upéct velikonoční mazanec | recept
Jak upéct velikonoční mazanec | recept. Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený ma…
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku | recept. Velikonoční nádivka nebo také hlavička z uzeného a telecího masa, s mladými kopřivami a dal…
Jak udělat nekynutý mazanec | recept na velikonoční pečivo
Jak udělat nekynutý mazanec | recept na velikonoční pečivo. Jednoduchý a hned hotový. Výborný velikonoční recept na nekynutý mazanec, který zvládnete…
Diskuze k videu