Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na popraskaný jablečný závin

Jablečné záviny často praskají. Je to proto, že jablečná náplň obsahuje příliš vody.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Monika (neověřeno) | Ne, 08/28/2016 - 07:54

Kdy bude další přihláška do pořadu jak se stavy sen dekuji

Další zajímavé články

Jak upéct jablečný štrúdl | recept
Jak upéct jablečný štrúdl | recept. Štrúdl neboli jablečný závin je jemný dezert z listového těsta. Příprava jablečného štrúdlu je rychlá a jednoduchá…
Jak udělat náplně do závinů | recept
Jak udělat náplně do závinů | recept. Když babička v neděli dala na stůl bílý ubrus a na něj vytáhla těsto, které zakrývalo celý stůl – těsto přes kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.