Jak připravit cuketový nákyp | recept
Jak připravit cuketový nákyp | recept. Cuketový nákyp má několik výhod: je rychlý, zdravý a máme-li dobrý zdroj cuket a nemusíme je kupovat, pak je cuketový nákyp i levný. Bez připomínek ho snědí i členové rodiny, kteří cuketám příliš nefandí. Cuketový nákyp jíme teplý i studený. Jak nákyp z cuket připravit? Přinášíme recept na jednu jeho možnou variantu v pečicí troubě.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat cuketový prejt | recept
Jak udělat cuketový prejt | recept. Cuketový prejt je dobré řešení, jak si dopřát alespoň iluze zabíjačkové pochoutky v době, kdy právě není „čas prej…
Jak připravit slaný cuketový koláč | recept
Jak připravit slaný cuketový koláč | recept. Slaný cuketový koláč je dalším jídlem ze skupiny „cuketa stokrát jinak“. Připravujeme ho jako hlavní jídl…
Jak udělat cuketovou polévku | recept na lehkou letní polévku
Jak udělat cuketovou polévku | recept na lehkou letní polévku. Cuketová polévka je velmi jemná a delikátní, což do jisté míry způsobuje i poněkud…
Jak udělat cuketovou nádivku | recept
Jak udělat cuketovou nádivku | recept. Cuketová nádivka je výtečná nejen pro plnění masových kapes, drůbeže či zeleniny, ale velmi dobře chutná i jako…
Jak udělat obalované smažené cukety | recept
Jak udělat obalované smažené cukety | recept. Nejlepší recepty z cukety jsou ty nejjednodušší. Recept na obalované smažené cukety v trojobalu. Velice…
Děkuji za všechny cuketové nápady, těch není nikdy dost. Cuketa je výborná , měli jsme jich na chalupě spousty, utržená vydrží dlouho k pořebě i v lednici. Používala jsem je běžně na ("okurkový" salát) - ty mladé i s kůrou, jen důkladně omyté, navíc mladé cukety jsou bez zrníček. Ochutila jako okurkový salát, skoro to nebylo k poznání.Také jsem ty menší zavařovala jako okurky, nebo z nich dělala do sklenic "okurkové" řezy. To když se mi jich nahromadilo. Ty velikánské sklízel muž až po bramborách, vždy jich byla plná traktor. vlečka (pěstovali jsme je na poli) vysypal je na stodole a přikryl černou folií a tak byla krmivová zkladna pro všechna domcí zvířata na celou zimu. Ve šrotovnku se nasekaly na kousky, posypaly šrotem a havěť se mohla ujíst. Já si z nich někdy dělala dušené zelí, je výborné - moc nám chutnalo). Ať žije cuketa, je to výborná zelenina. Vlasta