Jak připravit poctivou šípkovou omáčku
Šípková omáčka patří mezi tradiční poklady české kuchyně. Její příjemně nasládlá chuť, jemná kyselost a výrazné aroma z ní dělají ideální doplněk ke zvěřině i slavnostním pokrmům. Přestože se může zdát příprava složitá, s trochou trpělivosti vznikne omáčka, která dokáže povznést běžný oběd na gurmánský zážitek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit klasický španělský ptáček | recept
Jeden recept na dva typy španělských ptáčků. I když se španělský ptáček v restauracích nabízí mezi hotovými jídly v denních menu, doma připravené špan…
Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept
Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept. Dnes se sice v jídelníčku uplatňuje především kuře, avšak není na škodu obč…
Jak připravit babiččinu svíčkovou z kuřete | recept
Kuřecí svíčková je skvělou, ne však méně známou variantou klasické svíčkové z hovězího masa. Již naše babičky, zejména tam, kde se žilo na vesnici a b…
Jak připravit minivětrníčky s dvojím krémem a čokoládovou polevou | recept
Minivětrníčky s dvojím krémem a čokoládovou polevou | recept. Větrníky patří k české cukrářské klasice. Vyzkoušejte si větrníky připravit doma v minip…
Jak vyrobit džem z květů černého bezu
Černý bez kvete pouze několik týdnů v roce, proto se z něj velmi často připravuje domácí sirup, díky němuž je možné si chuť bezu připomenout…





