Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit crème brûlée | recept

24. Květen 2016

Vyzkoušejte si doma připravit vynikající francouzský dezert crème brûlée. Příprava crème brûlée je velice snadná a rychlá, navíc nebudete vůbec potřebovat troubu. Chcete-li vyzkoušet lahodný dezert ze světové kuchyně, určitě zhlédněte následující videorecept od Majkla. Potřebné suroviny k přípravě crème brûlée: čerstvá smetana, cukr krystal, vaječné žloutky, vanilkový lusk a třtinový cukr.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.